ΠΕ Φθιώτιδας

pdfΟριοθέτηση περιοχών και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις κατολισθήσεις πριν από το 1983 σε περιοχές του Ν. Φθιώτιδας, του 1997 σε περιοχές του Ν. Ευρυτανίας, του 1998 στις περιοχές του Ν. Εύβοιας και στον οικισμό Νάνουρα Ραχών Ικαρίας του Ν. Σάμου, από την εμφάνιση ρήγματος σε περιοχές του Ν. Λάρισας, από τις πλημμύρες και κατολισθήσεις του 1996 και 1997 σε περιοχές των Ν. Άρτας και Ιωαννίνων και Αιτωλοακαρνανίας και του 1999 σε περιοχές του Ν. Ηλείας.

 

pdfΠροθεσμία υποβολής μελέτης για έκδοση οικοδομικής άδειας και συμπλήρωσης δικαιολογητικών για την αποκατάσταση κτισμάτων που επλήγησαν από τις κατολισθήσεις πριν το 1983 σε περιοχές του Ν. Φθιώτιδας.

 

pdfΟριοθέτηση οικισμού Άνω Τιθορέας (περιοχή Βιλίτσα) του Δήμου Τιθορέας του Νομού Φθιώτιδας για την αποκατάσταση των ζημιών από  τις κατολισθήσεις του 1999 .

 

pdfΤροποποίηση της με αρ. πρωτ. 7499/ΤΠ32/31.1.2000 Κοινής Υπουργικής Απόφασης οριοθέτησης οικισμού Άνω Τιθορέας (περιοχή Βιλίτσα) του Δήμου Τιθορέας του Νομού Φθιώτιδας για την αποκατάσταση των ζημιών από τις κατολισθήσεις του 1999.

 

 pdfΠαροχή πιστωτικών διευκολύνσεων για την αποκατάσταση των ζημιών σε κατοικίες και κτιριακές εγκαταστάσεις που προκλήθηκαν από τιςκατολισθήσεις του 1999 στον οικισμό Άνω Τιθορέας (περιοχή Βιλίτσα) του Δήμου Τιθορέας του Νομού Φθιώτιδας.

 

 

 

1734

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας