ΠΕ Φλώρινας

pdfΠιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 1ης Σεπτεμβρίου 1994 σε περιοχές του Ν.Φλώρινας.

 

pdfΠιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 13ης Μαϊου 1995 στους Νομούς Γρεβενών και Κοζάνης .

 

pdfΤιμολόγιο για εργασίες επισκευής βλαβών σε σεισμόπληκτα κτίρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των παροχών στους σεισμόπληκτους των Ν.Γρεβενών και Κοζάνης, που επλήγησαν από τον σεισμό της 13ης Μαϊου 1995.

 

pdfΤιμολόγιο για εργασίες επισκευής βλαβών σε σεισμόπληκτα διατηρητέα ή παραδοσιακά κτίρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των αντίστοιχων παροχών στους σεισμόπληκτους του Ν.Φλώρινας που πληγήκανε από τους σεισμούς της 1-9-1994, των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών, που πληγήκανε από τους σεισμούς της 13-5-1995.

 

pdfΠροθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής ή αυτοστέγασης.

 

pdfΤροποποίηση και συμπλήρωση της με αρ. πρωτ. 127/Α321/29-3-2002 Απόφασης του Υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. «Προθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής, αποπεράτωσης ή αυτοστέγασης».

 

 

 

 

 

 

1652

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας