ΠΕ Λάρισας

pdfΠιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς της 13ης Μαϊου 1995 σε περιοχές των Νομών Τρικάλων, Καστοριάς, Φλώρινας, Ημαθίας και Λάρισας.

 

pdfΤιμολόγιο για εργασίες επισκευής βλαβών σε σεισμόπληκτα κτίρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των αντιστοίχων παροχών στους σεισμόπληκτους των Νομών Γρεβενών και Κοζάνης, που επλήγησαν από το σεισμό της 13ης Μαϊου 1995.

 

pdfΚαθορισμός ελαχίστων υποχρεωτικών απαιτήσεων για την σύνταξη των μελετών αποκατάστασης των βλαβέντων κτιρίων.

 

pdfΑναπροσαρμογή πιστωτικών διευκολύνσεων για την αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς που έπληξαν διάφορες περιοχές της χώρας από το 1994 μέχρι σήμερα.

 

pdfΠροθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής ή αυτοστέγασης.

 

pdfΤροποποίηση και συμπλήρωση της με αρ. πρωτ. 127/Α321/29-3-2002 Απόφασης του Υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. «Προθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής, αποπεράτωσης ή αυτοστέγασης».

 

pdfΟριοθέτηση περιοχής και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό της 9ης Ιουνίου 2003 σε περιοχές του Νομού Λάρισας.

 

pdfΣυμπληρωματική οριοθέτηση περιοχών και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό της 9ης Ιουνίου 2003 σε περιοχές του Νομού Λάρισας.

 

pdfΠροθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής για επισκευή, ανακατασκευή, αποπεράτωση ή αυτοστέγαση κτιρίων σε περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς από το 2001 μέχρι και το 2005.

 

pdfΤιμολόγιο εργασιών επισκευής ζημιών σε σεισμόπληκτα κτίρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των αντιστοίχων παροχών για την αποκατάσταση ζημιών στους σεισμοπαθείς της 9ης Ιουνίου 2003 σε περιοχές του Νομού Λάρισας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1736

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας