ΠΕ Τρικάλων

pdfΠιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 13ης Μαϊου 1995 στους Νομούς Γρεβενών και Κοζάνης.

 

pdfΠιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμούς το 13ης Μαϊου 1995 σε περιοχές των Νομών Τρικάλων, Καστοριάς, Φλώρινας, Ημαθίας και Λάρισας και το 15ης Ιουνίου 1995 σε περιοχές των Νομών Αχαϊας, Φωκίδας και Βοιωτίας.

 

pdfΤιμολόγιο για εργασίες επισκευής βλαβών σε σεισμόπληκτα κτίρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των αντιστοίχων παροχών στους σεισμόπληκτους των Νομών Γρεβενών και Κοζάνης, που επλήγησαν από το σεισμός της 13ης Μαϊου 1995.

 

pdfΤιμολόγιο για εργασίες επισκευής βλαβών σε σεισμόπληκτα διατηρητέα ή παραδοσιακά κτίρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των αντίστοιχων παροχών στους σεισμόπληκτους του Νομού Φλώρινας που πληγήκανε από τους σεισμούς της 1-9-94 των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών, που πληγήκανε από τους σεισμούς της 13-5-95 και του Αιγίου και της Φωκίδας, που πληγήκανε από τους σεισμούς της 15-6-95.

 

pdfΠροθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής ή αυτοστέγασης.

 

pdfΤροποποίηση και συμπλήρωση της με αρ. πρωτ. 127/Α321/29-3-2002 Απόφασης του Υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. «Προθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής, αποπεράτωσης ή αυτοστέγασης».

 

 

1655

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας