Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Προσεισμικός έλεγχος – Παραδείγματα εφαρμογής», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου στην Κοζάνη

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Με στόχο την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων που αποτελεί αναμφισβήτητα τον κύριο και καθοριστικό παράγοντα για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου, ο Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Κοζάνης (ΤΑΣ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), ενημερωτικό σεμινάριο για μηχανικούς, με θέμα «Προσεισμικός έλεγχος – Παραδείγματα εφαρμογής», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου στην Κοζάνη.

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του ενημερωτικού σεμιναρίου που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήταν κύρια επιδίωξη και ένας από τους βασικούς στόχους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια εφαρμογής του σχεδιασμού για προσεισμικούς ελέγχους των κτιρίων στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία.

Τα πορίσματα που θα προκύψουν από το ενημερωτικό σεμινάριο, θα αποτελέσουν ένα πολύτιμο εργαλείο για τη διαπίστωση του επιπέδου συνεργασίας και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, σε επίπεδο προσεισμικού ελέγχου των κτιρίων.

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 θα συμμετέχουν υπάλληλοι μηχανικοί-μέλη των διμελών επιτροπών για τον πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο κτιρίων, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, δεύτερη μέρα του ενημερωτικού σεμιναρίου, θα συμμετέχουν υπάλληλοι-μηχανικοί που υπηρετούν στις Τεχνικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων καθώς και των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και έχουν επιλεγεί από τους φορείς τους.

Οι ώρες διεξαγωγής του διήμερου ενημερωτικού σεμιναρίου, που θα γίνει στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας στη Ζ.Ε.Π., είναι από τις 8:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

584

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας