Στον δικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, δημιουργήθηκε η ενότητα για το Αυτοτελές Τμήμα Τ.Α.Σ. Ν. Κοζάνης, στην διεύθυνση tas.apdhp-dm.gov.gr.

Σκοπός του δικτυακού τόπου είναι η πληροφόρηση των πολιτών σχετικά με τη λειτουργία και τις δραστηριότητές του Τ.Α.Σ., την σχετική νομοθεσία, την αποτύπωση των συμβάντων ανά Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) και κυρίως την παροχή σε ηλεκτρονική μορφή των σχετικών εντύπων (αιτήσεις αυτοψίας, αιτήσεις χορήγησης, υπεύθυνες δηλώσεις, κ.α.) ανά Π.Ε. για μεταφόρτωση (download) από τους πολίτες.

Έργο του Τ.Α.Σ. είναι η αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές (σεισμό, κατολισθήσεις, πλημμύρες και πυρκαγιές) στην Περιφέρεια Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Τομέας έχει συμμετάσχει και έχει συνδράμει σε έργα αποκατάστασης των ζημιών στους Ν. Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας, Ημαθίας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Λάρισας, Φθιώτιδας, Αττικής, Ηλείας, Αχαΐας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Τέλος στην αρμοδιότητα του Τ.Α.Σ. Κοζάνης είναι οι νέες οριοθετήσεις που αφορούν περιοχές της Περιφέρειας Ηπείρου που έχουν πληγεί εξαιτίας των πλημμύρων και των κατολισθήσεων.

Ο δικτυακός τόπος είναι εσωτερική σχεδίαση με τη χρήση Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα.

 

 

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας