Ειδοποίηση
  • Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Η αναπτυξιακή πολιτική και η παραγωγική ανασυγκρότηση βρέθηκε στο επίκεντρο του 5ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Οκτωβρίου 2017 στα Γιάννενα.

Παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Υπουργών και άλλων κυβερνητικών στελεχών, με τη συμμετοχή πληθώρας φορέων και πολιτών που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, συνεχίστηκε ο αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Η επιτόπια παρουσία Υπουργών στα Γιάννενα με αφορμή τη διοργάνωση του συνεδρίου, συνοδεύτηκε και από επισκέψεις τους σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις της περιοχής.

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Όλγα Γεροβασίλη, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, επισκέφτηκαν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχαν ενημερωτικές συναντήσεις με τον Συντονιστή κ. Βασίλειο Μιχελάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

 {gallery}news/2017/24.10.17_episk_yp{/gallery}

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας